HOME       DIAMANT         GOUD           ZILVER         HORLOGES         DISCLAIMER
Welkom bij Biesterveld diamantairs Volendam
Diamanten kopen

Diamanten kopen? Bij Juwelierszaak Biesterveld Diamantairs in Volendam kunt terecht voor schitterende diamanten, briljanten en luxe sieraden bezet met diamanten. Biesterveld staat al 120 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid. In onze juwelierszaak in Volendam staan wij 7 dagen in de week voor u klaar met hoogwaardige service, messcherpe prijzen, vakmanschap en advies.

Diamanten kopen doet u bij Biesterveld diamantairs

Diamanten bezitten een magische kwaliteit die ze al eeuwenlang een van de meest begeerde objecten maakt. Zowel mannen als vrouwen zijn gefascineerd door deze kostbare edelsteen. Heeft u ook die fonkeling in uw ogen en droomt u er ook van om een echte diamant te bezitten? Kom uw diamanten kopen bij onze juwelierszaak op de Volendamse dijk. U kijkt uw ogen uit.

Gekleurde diamanten kopen

Naast de originele kleurloze diamant biedt Biesterveld diamantair iets unieks. De gekleurde diamant. Verkleuring van diamant komt in de natuur ook voor, maar daar gaan vele millenia overheen. Met een speciale techniek wordt dit proces versneld. Met als resultaat: schitterende diamanten in diverse verrassende kleuren. Kijk voor meer informatie op onze website.

Contact

Meer informatie over diamanten kopen? Neem gerust contact op via 0299 – 321 123 of stuur een e-mail naar diamonds@biesterveld.nlDiamant juwelier, Juwelier webshop, Gekleurde diamanten, Diamanten ringen, Diamanten horloge, Diamanthorloge, Diamanten sieraden, Prijs diamanten, Verlovingsring, Verlovingsringen

Speciale aanbieding

Moderne Alliance ring in witgoud of bi-color

5-0.25 TW VS1 

van 925,= voor €. 495,=

Lees meer

 

 

 

 

 

 

Nieuw en uniek! Electronic Enhanced Coloured Diamonds, ofwel gekleurde diamant nu bij Biesterveld Diamantairs
Lees verder...
Biesterveld heeft al jaren een trouwservice met fantastische prijzen voor de mooiste relatieringen. Lees verder>>
Lees verder...
Nieuw in onze collectie
RODRIGO OTAZU Silver Collection
vanaf 35.-
© Biesterveld 2010 Diamanten kopen | Haven 16-20 | 1131ER | Volendam | T: +31 (0)299 321 123 | F: +31 (0)299 321 122